Thursday, February 4, 2010

INFO SEKS TERKINI

MEMBERI nafkah batin adalah tanggungjawab setiap pasangan berkahwin, baik oleh suami kepada isteri mahupun sebaliknya.

Namun perlu diingatkan, layanan itu hanya sebahagian daripada tanggungjawab kerana perkahwinan merangkumi banyak perkara lain.

Dalam aspek hubungan seksual, lelaki dan wanita yang pertama kali melakukan persetubuhan pasti menempuh pelbagai cabaran.

Saya berasa penting untuk menerangkan hal ini kerana banyak pasangan sekarang gagal dalam hubungan seks pada awal perkahwinan tetapi malu untuk mendapatkan rawatan perubatan, sebaliknya mengambil jalan mudah dengan bercerai.

Ada juga yang berjumpa tukang urut atau pengamal perubatan tradisional, menyebabkan masalah menjadi lebih kronik.

Nasihat saya, dapatkan rawatan moden atau berjumpa doktor keluarga. Jika tiada perubahan positif, rujuk kepada ahli urologi yang pakar dalam rawatan syahwat lelaki.

Berbalik kepada cabaran seksual pada awal perkahwinan, dalam melaksanakan hubungan itu seharusnya suami perlu memasukkan ereksi kepada anggota sulit pasangan dan pasangan pula memainkan fungsi dengan memudahkan kemasukan itu.

Memang diakui pada peringkat awalnya keadaan akan menjadi kelam kabut, terutama apabila suami mencapai klimaks sebelum memasukkan ereksi atau isteri terasa ‘seriau’ dan kaku sehingga pembukaan faraj tertutup.

Apabila pasangan mengenal pasti masalah dan cuba mengatasinya, keadaan menjadi lebih tenteram dan hubungan kelamin menjadi sempurna.

Namun ada masanya suami belum sampai ke tahap pemulihan walaupun pasangan wanita bersedia. Ini mungkin berlaku apabila suami kurang keyakinan diri.

Perasaan gementar dan kurang yakin mengakibatkan pencapaian ereksi tergendala. Oleh itu ereksi menjadi kurang tegang dan daya kawalan ejakulasi hilang. Ini bermakna cepat klimaks boleh berlaku.

Perasaan gementar mengakibatkan pengeluaran hormon adrenalin yang mengganggu perjalanan darah ke dalam otot anggota sulit lelaki dan mengurangkan tahap ereksi. Perasaan berdebar mengakibatkan kawalan ereksi hilang dan klimaks cepat berlaku.

Hubungan seksual adalah sesuatu yang menyeronokkan kepada pasangan kelamin, sekali gus meningkatkan lagi kemesraan mereka.

Bersentuhan secara intim meningkatkan keyakinan diri dan dalam keadaan terangsang, perjalanan darah ke dalam anggota syahwat menjadi bergelora.

Bagi lelaki, ereksi tercetus dan menjadi lebih padat, manakala bagi wanita pula otot anggota kemaluan menjadi lega, terkawal dan corong kemaluan lembap serta licin.

Suami boleh mengekalkan ereksi dengan ‘mengemut’ untuk memantapkan otot lantai pelvik dan memastikan pergerakan ereksi dalam kawalan otot kemut. Wanita pula perlu melegakan otot kemut supaya faraj lega dan selesa untuk kedua-dua pihak.

Mereka tidak perlu terburu-buru dan lakukan gerakan badan mengikut keselesaan dan ketenangan. Lelaki yang ereksinya sukar kekal lama mungkin mengalami masalah gangguan ereksi dan perlu berjumpa doktor.

Apabila lelaki itu tahu cara mengekalkan ereksi ke tahap padat, terutama melalui senaman kemutan atau dengan makan ubat yang dapat membantu kemasukan darah yang banyak ke dalam otot zakar, mungkin masalah lemah syahwat dan cepat klimaks dapat diatasi.....sumber Harian Metro

BAHAYA ONANI

BERONANI sudah menjadi seperti masalah lazim yang dihadapi lelaki kerana banyak soalan diajukan berkaitan ruangan ini. Berikutan itu saya gabungkan beberapa masalah yang kebanyakannya berkaitan ‘ketagih onani’ untuk renungan bersama.

Sebenarnya, dalam bidang perubatan banyak pertikaian mengenai amalan itu, dengan kebanyakan pakar psikologi berpendapat ia satu cara untuk mengenali diri secara mendalam, terutama mengenai tindak balas perasaan syahwat dan kemuncak rangsangan seksual.

Bagaimanapun, mereka tidak menjelaskan apa perlu dilakukan apabila amalan itu bertukar ketagihan kerana saya menerima banyak soalan daripada mereka yang mengaku ‘penagih onani’.

Masalah itu membabitkan semua peringkat usia dengan sebahagian besarnya remaja dan bujang, tetapi golongan berkahwin turut tidak ketinggalan dengan amalan ini, malah ada yang menyifatkan berasa lebih puas dengan beronani.

Anda boleh bayangkan tekanan yang diberi kepada anggota sulit dan sistem syahwat apabila beronani. Jika anda melakukan onani secara luar biasa seperti rangsangan seksual secara kasar dan kuat untuk mengecapi klimaks, mungkin apabila beristeri, anda mendapati bersetubuh dengannya tidak memberi kepuasan seperti anda kecapi secara onani.

Masalah ini dikenali sebagai ‘Traumatic Masturbatory Syndrome’. Yang menimbulkan masalah ialah onani mengakibatkan klimaks anda berlaku dengan cepat, yang jika berterusan dan diamalkan akan mengakibatkan anda tidak dapat bertahan lama apabila mengadakan hubungan seksual sebenar.

Selain itu, jika merangsang anggota sulit dengan ganas sehingga mengakibatkan ia sakit dan bengkak, mungkin satu hari nanti anda mengalami mati pucuk apabila kerosakan lama menunjukkan kesannya.

Ini kerana anggota sulit adalah organ vaskular dan tidak boleh dirangsang dengan keras. Ia hanya sesuai untuk dirangsang melalui salur faraj wanita.

Berkaitan benih dan kesuburan, ia bukan dalam pengaruh onani. Bagi anda yang sihat dan buah zakar berfungsi dengan baik, ia pasti mampu menghasilkan sperma.

Namun, kerosakan buah zakar boleh berlaku pada bila-bila masa ketika melakukan onani. Jika ia berlaku dan menjejaskan kilang sperma, tentu anda akan mandul kerana sperma tidak lagi dihasilkan ‘kilang’.

Sebagai contoh, anda melakukan onani dalam keadaan tidak terkawal seperti pengaruh alkohol, menyebabkan tidak tahu atau sedar ketika itu anda meragut atau mencederakan buah zakar.

Anda hanya menyedari selepas beberapa lama yang buah zakar anda menjadi semakin kecil atau bengkak, dan jika kilang sperma terjejas, anda menjadi mandul.

Sudah tentu perkara yang menyeronokkan sukar dihentikan, kecuali berlaku perkara memudaratkan seperti keradangan buah zakar dan kebengkakan zakar.


GYNECOMASTRIA

BAGI lelaki sejati, mempunyai buah dada besar adalah perkara memalukan. Namun, jika itu berlaku disebabkan obesiti dan lemak, ia bukan sesuatu yang membimbangkan kerana hanya perlukan disiplin diet yang ketat untuk mengatasinya.
Cuma, perkara yang perlu diberi perhatian ialah buah dada membesar di kalangan lelaki akibat Gynecomastia. Ia istilah teknikal perubatan mengenai fenomena buah dada lelaki membesar.
Antara Gynecomastia paling kerap berlaku dikenali sebagai ‘Pubertal Mastitis‘ atau ketumbesaran buah dada akibat akil baligh, yang mana isu ini pernah saya kupas sebelum ini.
Ia berlaku akibat tindak balas hormon Estrogen yang dihasilkan pundi Adrenal dan pada masa sama akibat buah zakar membesar pada peringkat awal baligh tetapi mengecut dua atau tiga tahun kemudian.
Bagaimanapun, perkembangan dunia perubatan baru-baru ini mendedahkan, keghairahan lelaki meningkatkan kemampuan seksual tanpa memikirkan kesan negatif akibat bahan yang diambil turut menjadi faktor penyumbang.
Antaranya, beberapa krim herba mengandungi butea superba, minyak lavender dan minyak tea tree. Jika bahan ini digunakan sebagai krim badan atau untuk anggota sulit sebagai krim ‘pembesar’ zakar ia boleh mengakibatkan kemunculan buah dada di kalangan lelaki muda.
Sehubungan itu, penting untuk kita berhati-hati apabila mengguna losyen atau krim untuk alat sulit bagi mengelak tindak balas sampingan sehingga mengakibatkan buah dada anda membesar.
Berbalik kepada masalah Gynecomastia, anda tidak perlu bimbang kerana dengan rawatan bersesuaian, masalah ini dapat diatasi. Misalnya, kes Hipogonadisme atau keadaan kekurangan hormon Testosterone di kalangan lelaki yang menyebabkan tindak balas hormon Estrogen merangsang ketumbesaran buah dada.
Apabila hormon Testosterone diberikan sebagai mengganti hormon yang kurang, masalah ketumbesaran buah dada terkawal. Kadangkala ubat tertentu seperti ubat Cimetidine (untuk gastrik) atau Ketoconazole (ubat nyah kulat) jika dimakan lama boleh menyebabkan kemunculan buah dada di kalangan lelaki.
Lelaki yang mengalami kerosakan buah zakar atau kanser buah zakar juga mempunyai buah dada besar seperti anak dara sunti. Justeru, sangat mustahak untuk lelaki sudah baligh dua atau tiga tahun tetapi mendapati buah dadanya masih membesar merujuk kepada doktor untuk menjalani pemeriksaan buah zakar.
Kadangkala barah buah zakar itu kecil dan tidak dapat dirasa dengan cara pemeriksaan kendiri. Ujian darah Beta HCG dan Alfa-Feto Protein jika positif menggambarkan kemungkinan barah buah zakar.
Lemak yang banyak di paras dada memberi gambaran seolah-olah buah dada besar, tetapi itu bukan buah dada, sebaliknya lemak.
Sama juga dengan kes otot dada yang mantap akan kelihatan seperti buah dada besar. Lelaki gempal tidak perlu khuatir jika buah dada mereka besar dan paling mustahak sekiranya ia membesar pada saiz agak luar biasa, mustahak untuk berjumpa doktor bagi menjalani pemeriksaan dan rawatan sewajarnya.

16 AKTIVITI SEKS YANG DILARANG !

PERLUKAH SAIZ ZAKAR YANG BESAR?

Mungkin ramai menyedari isu saiz zakar sudah banyak kali diketengahkan.Ramai lelaki begitu mengambil berat mengenai saiz zakar atau mengidamkan untuk memiliki zakar bersaiz besar disebabkan mereka terpengaruh dengan tayangan lucah.
Jangan mudah terpengaruh dengan saiz yang dilihat dalam filem lucah itu kerana saiz zakar yang dilihat dalam lucah itu amat luar biasa kerana ia membabitkan perlakuan seks melampau oleh ahli seks profesional.
Hakikatnya, seks untuk keseronokan bersama dan bukan suatu penderaan.
Untuk makluman, sebilangan besar lelaki Asia mempunyai zakar berukuran 12 hingga 13 cm secara purata dan ukur lilit yang berukuran sama. Saiz ukuran panjang ketika tegang untuk lelaki melayu pula ialah antara 10 hingga 16 cm. Dan ada juga yang lebih atau kurang daripada itu.
Namun yang lebih mustahak ialah anggota kelamin itu dapat menjalankan tugas iaitu dapat disalurkan ke faraj dan dapat kekal dalam faraj dan menyalurkan air mani ketika pancutan.
Jika menegang hanya dapat masuk tetapi tidak dapat digerakkan tanpa terlucut, itu bermakna zakar itu berukuran kecil.
Malangnya, ramai lelaki suka berjumpa bomoh dan tukang urut.Ada juga yang dapatkan rawatan dari pengamal perubatan tidak bertauliah. Bayangkan telatah seorang pengamal rawatan tradisional memanjangkan zakar dengan menarik zakar secara kuat dan menyentap sehingga terkulai !!! Begitu juga dengan tabib yang tidak bertauliah menyuntik bawah kulit zakar dengan minyak bunga atau minyak kayu cendana.
Memang kulit zakar akan menebal dan zakar akan kelihatan besar tapi ia besar kerana kulit dan isi bawah kulit tebal dan radang.
Ramai juga menjadi mangsa tabib menggunakan pam vakum tanpa memberi maklumat teknikal mengenainya kepada pelanggan.Jika tersalah pakai kulit boleh menggelumbung atau lebam akibat takungan darah beku dan kesudahannya kulit panjang dan kelihatan gelap dan hilang keanjalannya.
Paling utama, setiap lelaki perlu sedar dan yakin yang anda mempunyai anggota kelamin yang padan dan sesuai mengikut baka dan keturunan anda.Dan anda perlu tahu yang pembukaan faraj perempuan boleh melegakan farajnya seluas yang mereka kehendaki dan boleh mengemutkan mengikut kehendaknya!.
Sumber: METRO 8 Nov 2009

Apa yang anda perlukan adalah rangsangan untuk meningkatkan keghairahan anda terhadap seks dan pasangan anda. Nescaya ranjang anda akan bertambah seronok kepada anda dan pasangan anda!
Dapatkan Video Aksi diranjang sekarang!

15 Istilah Seks yang Patut Diketahui

1. Anilingus Istilah ini berhubungan dengan oral sex di seputar anus. Namun tetap harus anda ingat anilingus sangat beresiko, karena berhubungan seks melalui anus sangat rentan terhadap bakteri dan mudah menyebarkan infeksi.
2. Barebacking Barebacking melibatkan sexual penetration tanpa menggunakan alat pengaman (kondom). Istilah ini biasanya berhubungan dengan hubungan seks anal dan vaginal seks.
3. BDSM BDSM adalah acronim dari Bondage and Discipline, Sadism and Masochism. Istilah ini berkaitan dengan penggabungan praktek seksual yang melibatkan rasa sakit dan unsur-unsur kekerasan saat berhubungan seks, melukai pasangan atau diri sendiri untuk mencapai kepuasan saat berhubungan seks.
4. Bukkake Bukkake berhubungan dengan "facial," istilah ini berkait dengan ejakulasi pada wajah wanita. Bukkake merupakan tindakan dimana pria berejakulasi di wajah pasangannya, aksi seperti ini banyak kita jumpai di film-film blue produksi Jepang.
5. Dental dam Istilah ini biasanya sering kita jumpai pada oral seks wanita, sebuah dental dam biasanya terbuat dari sheer latex dan digunakan sebagai sebuah pelindung seks cunnilingus. Cunnilingus ialah memberikan perangsangan pada alat kelamin wanita dengan menggunakan lidah pada Miss. V.
6. Dirty Sanchez Istilah yang merujuk pada praktik seks yang jarang sekali bisa membuat seseorang berselera untuk melakukannya. a) berhubungan seks dimana seorang wanita mengoral organ seks pasangannya setelah terlebih dahulu melakukan anal seks. b). Melap Mr. P atau tangan anda dengan 'miliiknya' setelah sebelumnya dimasukkan di anusnya. Seperti halnya anilingus, Dirty Sanchez beresiko tinggi dan dengan mudah menyebarkan infeksi karena bakteri yang terdapat di anus.
7. Edgeplay
Edgeplay, sesuatu yang diasumsikan sebagi sebuah perilaku seksual yang berbahaya dan beresiko.
8. Felching Felching yaitu ejakulasi secara tiba-tiba ke anus wanita dan menghisap dan menjilat air mani yang keluar.
9. Frottage Sebuah istilah yang mewakili perilaku seksual yang lebih halus dibanding perilaku seksual sebelumnya. Frottage merujuk pada sebuah gerakan saling menggosok untuk meraih kenimatan seksual tanpa sekalipun melakukan penetrasi. Frottage juga disebut dry humping.
10. Pearl necklace Istilah yang diberikan saat seorang pria berejakulasi disekitar atau didekat leher wanita dan membentuknya menyerupai kalung mutiara pearl necklace.
11. Pudendum (pudenda) Istilah yang digunakan untuk menyebut organ genital luar wanita: vulva
12. Queef Queef berhubungan dengan kentut pada vagina. Kadang, saat Mr. P menjelajah keluar masuk Ms V secara berkala, udara akan terjebak dalam dinding Ms. V yang memicu udara keluar, bisanya dikenal dengan kentut. Tak seperti model anal seks, Queef tak menyebabkan bau, dan tidak terlalu beresiko menyebarkan bakteri.
13. Shrimping Tak semua orang menyukai atau menyertakan gaya bercinta model ini, shrimping, merujuk pada tindakan menghisap dan menjilat jari-jari kaki pasangan sebelum atau sesudah berhubungan seks. Memang tak semua pasangan menyukai hal ini, namun wanita menyukai kaki mereka disentuh, dipijat, bahkan dihisap ataupun dijilat. Beranggapan bahwa kaki mereka benar-benar bersih, para wanita mengaku jika mereka menyukai pasangan mereka lebih memperhatikan telapak kaki, tumit maupun jari-jari kaki mereka, menggelitiknya dan membuatnya kegirangan, karena rasa sensitif pada jari-jari dan telapak kaki.
14. Smegma Substansi yang menyerupai dadih berwarna putih yang keluar melalui kelenjar sebaceous pada Mr. P yang terkumpul dibawah kulup zakar penis pria yang tak sunat. Sedikit sekali jumlah dari susbtasi tersebut yang berguna untuk penis, biasanya substansi ini terdapat pada Mr. P yang jarang dibersihkan.
15. Snowballing Seringkali seks oral disebut sebagai bagian proses foreplay. Dimana melibatkan alat kelamin dan mulut. Seks oral bagi wanita disebut dengan cunnilingus. Cunnilingus ialah memberikan perangsangan pada alat kelamin wanita dengan menggunakan lidah pada Ms. V. Sementara seks oral bagi pria disebut dengan fellatio. Fellatio adalah memberikan perangsangan pad Mr.P dengan cara diisap, dijilat dan dicium. Snowballing, sebuah istilah dimana wanita melakukan fellatio pada pria dan dia berejakulasi, wanita akan menjaga cairan yang keluar saat ejakulasi dalam mulutnya dan mulai menciumnya. Saat berciuman, cairan akan saling berpindah dari mulut wanita ke pria, sampai salah satu menelan cairan tersebut.

Beberapa Adab bersetubuh


Setiap kali melakukan hubungan badan dengan suami-isteri beberapa adab harus diikuti:

ADAB 1

- Bersopan santum
- Isteri pakailah pakaian nipis, supaya nampak ghairah.
- Pakailah bau-bauan yang lembut
- Wujudkan suasana persekitaran yang romantik

ADAB 2

Ada hadith menyatakan bahawa Rasullullah SAW sendiri mandi bersama dengan Siti Aisyah ra. Kenapa tidak anda ! Bercumbu-cumbuan sebelum jimak adalah digalakkan.'Pemanasan' sebelum berjimak adalah salah satu rukun utama.

ADAB 3

Bila sudah kemuncak, masukkan zakar pelahan-lahan kedalam faraj dan layarilah nikmat yang Tuhan anugerahkan kepada kita dengan baik dan sopan.

Jangan sekali-kali gopoh-gapah dalam melakukan hubungan badan, kerana ini akan menyebabkan cepat terpancutnya air mani atau dikenali sebagai pancutan pramasa.

Kalau anda pelahankan sedikit seni tusukan zakar, maka anda dapati, anda dapat bertahan lebih lama dalam melayari hubungan batin dengan isteri anda dengan baik dan sempurna.

Sekiranya anda terlampau cepat keluar air mani atau pancutan pramasa, maka kita ada cara untuk mengatasinya.

ADAB 4

Sekiranya air mani sudah terpancut, JANGAN sekali-kali biarkan isteri anda terkapai-kapai dan kecewa kerana kebiasaannya orang perempuan memang payah untuk sampai kemuncak syahwat.
Maka romancelah isteri anda sehingga beliau mencapai kepuasan.

Jangan sekali-kali terus tidur selepas jimak. Ini satu cara yang salah !!

ADAB 5

Tukarlah posisi berjimak, agar anda merasa kenikmatan yang lebih. Kadang-kadang jika anda melakukan posisi yang sama sahaja, kenikmatan seks anda mungkin akan menurun, dan anda tidak menghayati betul-betul sunnah Rasullullah, dimana beliau menyatakan bahawa 'isteri kamu itu diibaratkan sebagai taman, maka gaulilah ia sebaik mungkin'

ADAB 6

Gaulilah isteri kamu secara sopan, isteri kamu bukanlah pelacur yang harus dibuat bermacam-macam karenah kamu yang kurang sopan.
Baikilah tingkah laku kamu secara sopan dan lemah lembut.Mari Rileks sekejap-senyum sokmo

Cerita Lucah...Lucah ker???
Cerita 1
Aminah merenung batang yang semakin menegak itu, dia terus mengusap-usap batang tersebut, kelihatan air putih mengalir keluar. Aminah pun menjerit "..Nek lemang ni nak buat macam mana, dah masak rasanya.."..

Cerita 2
Jalal meramas-ramas kemuncak kedua-dua bukit kecil itu, hatinya puas dan semangatnya semakin berkobar-kobar, jari-jemarinya terus menguli tanpa henti. Jalal tidak sabar hendak menyiapkan model untuk projek sainsnya itu yang bertajuk "bentuk muka bumi di kawasan berbukit bukau."

Cerita 3
Zamrul menghisap-hisap puting itu dengan berhati-hati dan perlahan, dia tidak mahu tergesa-gesa, sesekali lidah nya menyentuh lembut hujung puting itu dan menyedut keluar sedikit susu ..."cehhh masih panas, dah dekat satu jam aku rendam dalam air suam pun masih panas" Anak Zack yang masih bayi terus menangis meminta susu. Zamrul semakin tension.

Cerita 4
Idham menjerit sambil menghenjut-henjut badannya dengan rakus dan kasar "Come on baby, lets make it..."..katanya berulanag-ulang kali tanpa henti.. Kemuncaknya semakin tiba dan Idham kelihatan semakin rakus memacu kudanya untuk menamatkan perlumbaan itu, dia bertekad untuk memenangi tempat pertama dalam perlumbaan itu.

Cerita 5

Bahagian belakang kereta itu bergegar dan berhenjut-henjut. Alman yang dari tadi mengintip dari celah-celah pokok dapat melihat dua susuk tubuh manusia sedang melakukan sesuatu didalam kegelapan itu. Alman terus mendiamkan diri, dia takut kehadirannya akan disedari. Tetapi setelah lamamengintip Alman pun lantas bangun dan segera menawarkan khidmatnya untuk membantu mereka menukarkan tayar kereta mereka yang pancit itu.

**Kesimpulannya, Jika anda langsung tidak terfikirkan aper-aper mengenai seks semasa membaca 5 cerita diatas, ini bermaksud anda bukanya seorang yang normal. Sebaliknya jika anda terfikirkan sesuatu yangberkaitan dengan seks....jangan ler anda risau, sebab anda adalah seorang yang normal..Jangan pikir 18SX jer?ANDA MACAM MANA? saya normal.....hehehee?

CUBALAH PAKEJ VIDEO RANJANG INI SEKARANG!

Hanya RM20 sahaja dengan harga PROMOSI !

Perkembangan syahwat

SETIAP manusia dianugerahkan Tuhan naluri dan nafsu syahwat yang tercetus sejak peringkat janin di dalam rahim ibu lagi. Ia kemudian berkembang dan semakin mantap di peringkat baligh remaja, dewasa dan kekal ke akhir hayat.
Bayi di dalam perut ibu mendapat pemantapan sistem syahwat melalui hormon syahwat yang dikeluarkan oleh ibu. Hormon ibu mempengaruhi pembentukan anggota syahwat dan sistem urat saraf berkenaan.
Proses orientasi seks pula bermula dengan fasa ‘oral’ atau mulut dan bayi mendapat keselesaan serta ketenangan melalui rangsangan bahagian ini. Perkembangan kemudian beralih kepada fasa ‘anal’ atau lubang najis dan ‘urethral’ atau lubang kencing.
Proses orientasi seksual berterusan sehingga dewasa dan ke peringkat lanjut usia. Tidak menghairankan jika penghayatan seks untuk individu berubah-ubah, daripada tiada penghayatan kepada ada penghayatan, remaja, dewasa tetapi menurun apabila usia semakin tua.
Bagi individu yang menjalani proses pengenalan diri atau seksualitinya, dia akan menikmati perasaan syahwat yang berubah-ubah mengikut mood dan emosinya.
Oleh itu, adalah biasa jika seseorang itu berasa tidak seronok dalam keadaan tertentu ketika berdampingan dengan pasangan, tetapi seronok yang tidak terhingga dalam keadaan berbeza.
Ia sama seperti penghayatan rangsangan syahwat yang juga berbeza ketika usia muda dan lebih dewasa, juga sebelum melahirkan anak serta selepas melahirkan anak.
Ada juga keadaan yang dapat meningkatkan keberahian atau mencetuskan syahwat seperti tempat, pakaian, bauan, objek serta keadaan tertentu.
Fenomena ini dikenali sebagai ‘fetishes’ atau ‘fetishesme’ yang juga boleh berubah-ubah dalam penghayatan rangsangan syahwat.
Sememangnya proses penghayatan syahwat berubah-ubah dan biasanya perubahan itu positif atau kepada yang lebih seronok. Namun, kadangkala ia negatif iaitu tidak menyeronokkan.
Jika ini berlaku, tentu ia mendatangkan masalah kepada pasangan dan perlu dipulihkan sama ada secara perbincangan bersama, dengan doktor atau pembimbing seks.
Penghayatan seks atau hubungan intim pada usia muda membabitkan individu yang masih ‘mentah’ itu belum tahu atau mengenali seksualitinya tidak akan berjalan lancar, kecuali selepas mula membuka minda, mempelajari, memahami dan menerokai hubungan yang terjalin.
Sentuhan dan belaian adalah sebahagian daripada hubungan intim. Jika selesa, pasangan perlu teruskan kepada tindakan lebih intim.
Kajian menunjukkan keseronokan syahwat dan keintiman seksual menyegarkan kesihatan pasangan, meningkatkan tahap kesihatan ke paras tinggi.


Menurut kajian, otak merupakan sumber 'arahan' utama dalam sistem badan kita. Apa sahaja perbuatan yang kita lakukan akan diarah oleh otak.

Dalam Kamus Dewan, otak ditakrifkan sebagai organ di bahagian atas kepala yang mengawal pemikiran / perasaan; suatu alat berfikir. Telah dibuktikan bahawa kerja merekacipta sebuah komputer yang mempunyai keupayaan seperti otak manusia atau miripnya adalah sukar malahan mustahil. Berbilion-bilion sel saraf terbentuk di dalam otak manusia yang menjalankan pelbagai kerja.

Jika kita sakit, otak kita yang memberi arahan bahawa kita sakit. Begitu juga dengan gembira,sedih dan sebagainya. Jadi untuk menjadikan kita hebat dalam ranjang atau seks, kita harus dahulu 'set' dalam otak kita bahawa kita hebat dalam seks.
Bukan dengan mengambil ubat perangsang!

Bagaimana?


Dengan input-input yang berkesan seperti kita 'save' dalam otak kita perkara-perkara yang hebat tentang seks.Insyaallah otak kita akan menyalurkan 'kehebatan seks' dalam diri kita.

Tidak perlulah kita mengambil pelbagai jenis ubat jika rangsangan seks kita kurang atau pudar.Kita harus menambahkan 'bahan' dalam otak kita supaya , 'kehebatan' seks dalam diri kita dapat disalurkan dalam bentuk perbuatan. Ibarat kita "save" kemudian otak kita akan 'open/load' semula bahan yang kita 'save' dalam fikiran kita.

Jadi salah satu cara untuk hebat diranjang adalah 'save' bahan-bahan yang ada dalam pakej ini dan 'open/load' semula ketika bersama pasangan kita.

Krathwohl et. al (1964)
mengkategorikan otak kepada :
    • Penerimaan ( receiving) - contoh disini anda menerima pakej video berkesan dari kami.
    • Tindak balas (responding) - Setelah anda melihat video kami akan terdapat tindakbalas dalam fikiran anda seperti ingin melakukan aksi seperti yang ditunjukkan.
    • Menilai (valuing)- Anda akan dapat menilai akan keberkesanan pakej video ini kepada kehidupan seks anda dan pasangan.
    • Mengamalkan - mengamalkan apa yang telah terlekat dalam fikiran anda setelah menonton ilmu yang kami berikan.
Selama mana anda hendak makan ubat perangsang seks jika anda ada masalah dalam kehidupan seks anda?Dan anda harus tahu setiap ubatan perangsang yang anda ambil akan ada kesan sampingannya. Kenapa tidak mencuba cara yang semulajadi. Memperkasakan fikiran anda dengan 'save' dan 'load' bahan yang kami beri secara semulajadi!

Menurut pakar sakit tuan terkenal, kita dilarang mengamalkan 'urutan batin' kerana dikhuatiri salur-salur darah yang halus akan rosak dan boleh menyebabkan tidak berfungsi langsung!
Pakar tersebut mengesyorkan kita melakukan terapi minda dahulu (Boleh lihat kandungan pakej ini, amat bersesuaian sekali)

"Sistem saraf manusia adalah istimewa. Kadang-kadang kita boleh bergerak balas dengan cepat dan otomatik apabila kita menerima ransangan .Gerak balas yang berlaku dengan cepat dan tanpa berfikir ini disebut sebagai "tindakan refleks". Tindakan refleks tidak melibatkan otak tetapi pergerakan impuls hanya melalui saraf tunjang sahaja. Contohnya apabila kita tersentuh sterika panas, gerak balas menarik tangan dengan cepat merupakan tindakan refleks. Tindakan ini memastikan badan kita tidak tercedera dengan teruk."

Begitu juga jika anda melihat pakej video ini maka rangsangan akan timbul dalam diri anda.Gerakbalas seperti kemaluan semakin keras dan nafsu bergelora adalah satu proses dari 'save' dan 'load' yang dilakukan oleh otak kita. Imaginasi kita bertambah kreatif tentang seks, akan membuatkan hubungan ranjang kita bertambah hebat.
PAKEJ Video ini tidak seperti video lucah yang berlambak dipasaran.Sekali lihat video lucah memang syok tetapi akan timbul perasaan meluat bila dilihat berulang kali kerana tiada ilmu yang ingin disampaikan dalam video lucah!
Pakej video aksi ranjang ini memaparkan pelbagai ilmu tentang aksi dan teknik yang boleh dipraktikkan berserta dengan petua-petua untuk kehebatan seks diranjang anda!

Pernah tak kita terbaca dalam akhbar, terdapat orang tua yang kadang-kadang tu telah berumur 60 tahun tetapi sanggup merogol cucu atau budak yang berumur 10 tahun?
Kenapa boleh terjadi perkara sebegitu?
Salah satu faktornya adalah otaknya terlalu banyak 'menyerap' tentang seks dengan budak. Jadi secara tidak langsung terdapat tindakbalas untuk memperlakukan sebegitu dengan pantas tanpa mempedulikan risiko yang bakal dihadapi.
Seraplah perkara-perkara yang baik sahaja......

Salah satu tujuan utama aksi videoranjang ini adalah untuk mempertingkatkan kehidupan seks anda dengan pasangan anda supaya malam-malam anda penuh bererti. Bahan yang akan anda 'save' nanti adalah berkesan dan bila di 'load' dengan pasangan anda , pasti 'bergegar' katil anda setiap malam !

Gunalah Videoranjang ini dengan sebaik-baiknya untuk kehidupan seks anda!


[lamanUtama] [Borang Pesanan] [ProsesMenghantar] [Pertanyaan] [Info Terkini ]